Zašto je ona žena godine (FOTO)

Autor:

Supermodel Karli Klos je magazin "El" proglasio "ženom godine". Evo čime je zaslužila tu laskavu titulu.

2
A- A A+

Karli Elizabet Klos (23) se nedavno vratila na studije kompjuterskog programiranja na Univerzitetu u Njujorku i tako "usput" pokupila i nagradu za ženu godine od magazina "El".

Oni su prepoznali njen doprinos modi, pojavljivanja na modnim revijama i kampanjama, ali i humanitarni rad u okviru čega je osnovala "Kode with Karlie" stipendijski program, koji treba da promoviše i podržava tehnološku generaciju žena.

Pogledajte fotografije ove lepotice:

Rođena je u Čikagu, a ono šta joj je od detinjstva pomoglo da se tako dobro kreće kroz svet mode su časovi baleta, koji su joj bili dobar trening za kasnije šetanje modnim pistama.

Taj hod je nešto zbog čega je i poznata, a često se opisuje kao moćan i unikatan. Supermodel Tajra Benks je rekla da je Klos jedna od njenih omiljenih manekenki zbog svoje "atipične lepote".

Pariski "Vog" ju je proglasio za jednu od top 30 modela od 2000. godine, a bila je Viktorijin anđeo od 2013. do 2015. godine.

Krasila je, između ostalog, naslovne strane britanskog i japanskog "Voga", ruskog "Harper's Bazaar" i magazina "Numero". Bila je lice kompanija i modnih brendova poput Nike, Žan Pol Gotje, Dona Karan, Lankaster, Šanel...

Njeni hobiji su pravljenje kolača, vožnju biciklom i balet.

Trenutno je u ljubavnoj vezi sa Džošuom Kušnerom (30) koji je američki biznismen i investitor, a jedna od najboljih drugarica joj je slavna pevačica Tejlor Svift, pa je tako učestvovala i u spotu za njen hit "Bad Blood".

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti