Držimo ti palčeve! (ANKETA)

Autor:

Danas je svečana ceremonija dodele prestižnih nagrada Američke filmske akademije, dan kada ćemo saznati da li će Leonardo di Kaprio osvojiti Oskara!

14
A- A A+

U Dolbi teatru u Holivudu večeras će biti održana svečana ceremonija dodele Oskara, koju će voditi glumac i komičar Kris Rok.

Gledaoci širom sveta će moći da zavire na crveni tepih, vide ko je s kim došao, pogledaju kreacije koje su lepotice izabrale za ovo specijalno veče, a onda čuju imena onih koji su zaslužili da se nazovu "najboljim".

Fama ove godine je malo veća, iz prostog razloga što je jedan od kandidata za najbolju mušku ulogu Leonardo di Kaprio, glumac kojem je zlatna statua izmakla previše puta i zbog kojeg su fanovi iz Sibira topili zlato kako bi mu napravili "svog Oskara".

Na stranu činjenica da su svi veći svetski gradovi, među kojima i Beograd, isplanirali žurke u njegovu čast ukoliko postane dobitnik nagrade Akademije ...

Leonardo je ove godine nominovan u kategoriji "najbolji glumac u glavnoj ulozi" pored Brajana Krenstona, Meta Dejmona, Majkla Fasbendera i Edija Redmejna.


Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti