HOROSKOP

Kakve su osobe koje su rođene 29. februara

Autor:

Prvo, da vam čestitamo rođendan, a potom da vam malo "zavirimo u dušu"...

7
A- A A+

  Svi koji su rođeni 29. februara, bez obzira na to koje godine, posebni su - imaju privilegiju da rođendan slave kada požele!

Međutim, njima nije lako u životu. Toliko su osetljivi da često misle da se ceo svet okrenuo protiv njih.

Ne, dragi naši sanjari, to nije istina!

Vi ste umetničke duše i morate računati na to da nisu svi na ovoj planeti opušteni kao vi.

Hedonizam je vaše drugo ime i neka tako ostane - uživajte u svemu što vam život pruža. Muzika i film su nešto bez čega ne možete, ali ni bez dobre hrane i pića.

E, tu može nastati problem - skloni ste porocima, pa vam treba neko ko će vam brojati čašice i zalogaje. Zar ne? Budite iskreni...

I ljubav je za vas svojevrsna umetnost - umetnost razmene emocija. Mada, i tu ste nekada toliko opušteni da partner može da posumnja da ste se ohladili. Mislite o tome.

Vredni ste i odgovorni na poslu, ali umetnik u vama ume da se opusti i odluta od plana i programa koji je nadređeni zadao. Zato je bolje da uvek imate šefa nego da budete sam svoj gazda - vas neko uvek mora da kontroliše i vraća na prioritete kada je posao u pitanju.

Novac vam prolazi kroz prste, što je i očekivano od umetnika i sanjara, ali to ne znači da ne znate da ga zaradite. O, da! Dobri ste u tome, ali još bolji u trošenju. Morate da naučite da štedite.

Ali, morate da naučite i da više brinete o svom zdravlju, naročito ako pušite. Mrdnite malo, šetajte, ako vas već toliko mrzi da se bavite sportom ili rekreirate. Sedenje je vaš najveći neprijatelj.

I za kraj, da vam još jednom, od srca ćestitamo rođendan!

Nego, kada ga slavite onih godina koje nisu prestupne? Pišite nam u komentarima...

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Tagovi: