HOROSKOP

Dnevni horoskop za 1. 3. 2016.

Dnevni horoskop za 1. 3. 2016. Foto: Mondo/ Mario Milojević

Ovan

Najbitnije je da se uklopite na poslu i da ne zapostavite bliske ljude. Imate dosta obaveza čiji će rokovi isteći uskoro. Organizacija je najbitnija, potrudite se da sve odradite kako treba.

Bik

Imate puno obaveza, ne znate odakle da počnete, pomalo ste rasejani. Danas je dan za odmor. Prijaće Vam boravak u prirodi posle posla.

Blizanci

Imate dosta novčanih problema, ne trošite novac na stvari koje Vam nisu previše važne. Platite račune. Malo prištedite.

Rak

Brinete dosta o tome šta drugi kažu o Vama. Ne opterećujte se onim šta drugi kažu, nego se usmerite na ono što Vi radite i mislite više na svoje potrebe.

Lav

Pazite se da ne zapostavite planiranje obaveza za danas i naredne dane. Može da se desi da nešto bitno zapostavite. Neka ženska osoba na poslu Vas iritira.

Devica

Posvetite se porodici. Ne dozvolite da Vam obaveze pokvare dan. Danas budite kreativni ili se bavite sportom.

Vaga

Posvetite se porodici. Sredite kuću, izbacite stvari koje Vam nisu potrebne. Potišteni ste i nostalgični danas.

Škorpija

Komunikativni ste i odlično raspoloženi. Posetite rodbinu. Pazite se u saobraćaju.

Strelac

Niste zadovoljni prilivom novca. Imate osećaj da Vam nedostaje za sve što ste zamislili da kupite. Gledajte da se usmerite na zdravu ishranu.

Jarac

Imate osećaj da stalno kasnite i da niste neke stvari uradili kako treba. Ne opterećujte se previše poslom. Ugodite sebi i opustite se.

Vodolija

Napeti ste. Potrudite se da se okrenete porodici, partneru, gledajte filmove, odmarajte. Tako ćete biti energičniji već sutra.

Ribe

Završite obaveze koje ste započeli. Odmarajte i družite se više sa prijateljima, naročito sa nekima sa kojima se niste videli odavno. Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što možete da postignete.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.

Tagovi: