Ona OVAKO vežba! (FOTO)

Autor:

Svi znamo da su vežbe dobre za zdravlje, kao i vino ako ga pijete umereno. A kad se spoje vino i vežbanje...

5
A- A A+

Ne, nije poenta u tome da se nacirkate, a onda odete na trening, ili nešto slično... Predstavljamo vam Ejpril Stori (24), koja za treninge koristi - vino. Ponekad joj flaše ovog pića posluže kao tegovi, a ponekad ispred sebe stavi čašu dok radi sklekove, pa "nagradi" sebe malim gutljajem kad god uradi sklek.

Ejpril je na ovu neobičnu ideju za trening došla sasvim slučajno.

"Sve je počelo za doček Nove godine. Imali smo kod kuće flašu vina, koju je trebalo da ponesemo prijateljima kod kojih smo išli te večeri. Tada mi je palo na pamet da za svoj trening upotrebim vino", kaže ova devojka.

"Mislila sam da će to učiniti vežbanje zabavnijim, a htela sam i da pokažem da se stvari koje već imamo kod kuće, poput flaše vina, mogu upotrebiti za trening".

Ona je na Internet postavila video u kojem je predstavila "vežbe uz vino" (wineworkouts), a taj snimak je pogledalo više od 19 miliona ljudi!

Ejpril naglašava da ispijanje više od nekoliko malih gutljaja tokom vežbanje, uopšte nije dobra ideja. Osim što se tako povećavaju šanse da dođe do povrede, vino pomaže dehidraciju.

Ipak, korišćenje flaša umesto tegova definitivno sagoreva kalorije, ako ne želite ili ne možete da kupujete prave tegove.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti