HOROSKOP

Dnevni horoskop za 2. 3. 2016.

Dnevni horoskop za 2. 3. 2016. Foto: Mondo/ Mario Milojević

Ovan

Danas bi trebalo da se posvetite poslu. Nemojte biti nemarni, detaljno odradite obaveze. Mogući su problemi sa leđima.

Bik

Dobro se osećate. Potrudite se da se usredsredite na putovanja, opuštanje, zabavu. Imate dosta ideja, ali gledajte da budete realni i da ne planirate više nego što možete da ostvarite.

Blizanci

Napeti ste. Trebalo bi da se opustite i da ne silite sebe da radite previše, ako niste dobro raspoloženi. Platite račune.

Rak

Očekujte pomoć od drugih ljudi. Ne nervirajte se ako ne ide sve kako ste planirali. Posvetite više vremena partneru. Odličan dan za saradnju.

Lav

Budite odgovorniji nego inače. Pazite na rokove. Ljudi oko Vas mogu biti usporeni, ne nervirajte se zbog toga.

Devica

Bavite se sportom danas. Imate dosta energije. Budite kreativni. Provedite više vremena sa partnerom ili prijateljima popodne.

Vaga

Posvetite se porodici. Napeti ste. Sredite dom. Niste dobro raspoloženi.

Škorpija

Idite na kraći put. Ako Vam se ne viđa sa rodbinom, nemojte to planirati za danas. Mogući su problemi u saobraćaju, budite pažljiviji.

Strelac

Moguć priliv novca. Trebalo bi nešto da prištedite. Nemojte se previše nervirati oko toga što Vam stalno zafali novca za nešto.

Jarac

Osetljivi ste danas. Više nego obično obraćate pažnju na druge ljude i na ono što pričaju. Nađite način da ugodite sebi i da se opustite.

Vodolija

Nemate dovoljno energije za sve obaveze. Organizujte se bolje. Ne gubite vreme na ljude koji Vam nisu bliski, viđajte se samo sa dragim osobama.

Ribe

Pomalo ste zabrinuti, ali i umorni. Izdvojite vreme za sebe, za odmor. Potrudite se da više vremena provodite sa pozitivnim ljudima.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.

Tagovi: