Zločin koji potresa BIH - Nađeno telo devojke

Autor:

Telo Arnele Đogić iz Olova, koja je svirepo ubijena i bačena s litice, nađeno je danas na lokalitetu Krševi, javlja Avaz.

1
A- A A+
policija Foto: MONDO/Samir Cacan

Kako saznaje reporter "Dnevnog avaza" na licu mjesta, tijelo Arnele Đogić iz Olova upravo je pronađeno na lokalitetu Krševi. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/222771/nakon-dva-dana-potrage-pronadeno-tijelo-ubijene-arnele-dogic#sthash.eeUNNihB.dpuf

lokaciji Krševi gdje traje potraga za beživotnim tijelom ubijene Arnele Đogić stigli su pripadnici Federalne uprave Civilne zaštite. U toku je pripremanje drona kojim će pregledati nepristupačne predjele. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/222771/nakon-dva-dana-potrage-pronadeno-tijelo-ubijene-arnele-dogic#sthash.eeUNNihB.dpuf

Telo je nađeno posle potrage u kojoj su učestvovali i pripadnici Federalne uprave Civilne zaštite. Potraga je vršena i dronom kojim su pregledani nepristupačni predeli.

Policija ZDK juče je uhapsila A. S. (1990) iz Olova i B. M (1990) iz Sokoca koji su priznali ubistvo devojke.

Tokom ispitivanja u policiji, uhapšene osobe su priznale da su devojku bacili s litice u kanjon reke Stupčanice nakon čega je usledila potraga specijalističkih timova MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, ronioca i alpinista.

Izvor iz policije kazao je da su osumnjičeni priznali ubistvo, te da su kazali da su potom bacili devojku sa litice.

A. S. i B. M u utorak uaveče su predati u nadležnost Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Nestala devojka poslednji put je viđena pre dva dana dok je upravljala svojim automobilom, koji je kasnije pronađen nedaleko od njene kuće.

Sve vesti