Bivša misica Boba ide u zatvor!? (FOTO)

Autor:

Slobodanka Boba Tošić, bivša mis fotogeničnosti BiH osuđena je na dve i po godine zatvora, javljaju sarajevski mediji.

4
A- A A+Boba Tošić osuđena je danas u Sudu BiH zbog toga što je Đorđa Ždrala 13. aprila 2006. u naselju Pavlovac, na brdu Vranješ, namamila u klopku, gde je trebalo da ga ubiju pripadnici suprotstavljene kriminalne grupe Darka Eleza.

Pored zatvorske, Tošićevoj su izrečene i mere zabrane, a ovom nepravosnažnom presudom obavezana je da nadoknadi troškove krivičnog postupka, piše "Oslobođenje".

Tošićeva je uhapšena u maju 2015. u Hrvatskoj, po poternici Suda BiH, jer se nije pojavljivala na ranijim ročištima.

U pritvoru je bila do avgusta 2015. kada je počelo suđenje.

  Ona je, naime, bila jedna od optuženih u predmetu Lutka, koje se u Sudu BiH vodi protiv Bojana Cvijana i ostalih, ali postupak protiv nje je razdvojen u septembru 2014. godine, zbog toga što se nije pojavljivala na suđenjima.

Đorđe Ždrale se trenutno nalazi u zatvoru zbog ubistva bivšeg šefa Policije RS Ljubiše Savića Mauzera.

Ždrale je tokom svedočenja u predmetu Lutka rekao da mu je Tošićeva, na dan kada je pokušana njegova likvidacija, poslala SMS poruku da dođe po nju i da je odveze do drugarice po skripte.

Kada su se dovezli u naselje Pavlovac, Tošićeva je, prema rečima Ždrala, ali i navoda iz optužnice, izašla iz vozila i dala znak rukom, nakon čega su na njega pucali Davor Elez i Branimir Minić.

Boba Tošić učestvovala je u rijalitiju Survivor, a slikala se i za Plejboj.

Evo njene ispovesti za TV1:

Izvor: youtube

Viši sud u Beogradu oslobodio je  krajem decembra zbog nedostatka dokaza Darka Eleza optužbi za podstrekavanje na ubistvo Đorđa Ždrala iz Sarajeva koje je ostalo u pokušaju.

Sve vesti