HOROSKOP

Dnevni horoskop za 5. 3. 2016.

Dnevni horoskop za 5. 3. 2016. Foto: Mondo/ Mario Milojević

Ovan

Danas je sjajan dan za druženje. Potrudite se da nađete više vremena za sebe. Najbolje bi bilo da se ne preforsirate na poslu.

Bik

Danas Vam sve ide od ruke, efikasniji ste nego obično. Potrudite se da se usmerite na donošenje odluka koje ste odlagali. Moguć stres na poslu.

Blizanci

Dobro bi bilo da se ne nervirate previše oko nekih stvari koje se tiču posla. Danas je dobar dan za putovanje ili za planiranje istog. Možda ćete upoznati neke nove ljude.

Rak

Ne morate svakom reći šta Vam smeta. Budite prijatni prema drugima. Potrudite se da ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu potrebne.

Lav

Previše očekujete od drugih. Postavite se kao prijatelj u vezi, a ako ste slobodni, možete preko prijatelja upoznati neku zanimljivu osobu.

Devica

Budite vredni. Lakše će Vam biti što više budete radili, tako ćete manje misliti o problemima. Organizujte se bolje.

Vaga

Bavite se sportom. Danas ste sjajno raspoloženi. Potrudite se da se usmerite na partnera ili provedite više vremena sa prijateljima.

Škorpija

Pod stresom ste. Odmorite se i provedite više vremena sa porodicom. Ne dozvolite sebi haotičnost u bilo kom segmentu života.

Strelac

Ne obavljajte bitne razgovore preko telefona, nego oči u oči. Usmerite se na kontakte sa drugima. Pazite gde ostavljate dokumenta.

Jarac

Odličan je dan za igranje nagradnih igara. Ne trošite previše novca na uživanje. Mogući su problemi sa želucem.

Vodolija

Organizujte se bolje. Danas ste napeti. Radije biste vreme proveli sa prijateljima i porodicom, nego na poslu.

Ribe

Naspavajte se. Nemate dovoljno energije za sve što ste isplanirali. Potrudite se da smanjite zahteve prema sebi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.

Tagovi: