Paragon early access počinje ovog meseca

Autor:

Nova MOBA iz studija Epic Games, Paragon, 18. marta postaje dostupna kao early access naslov kroz njihovu aplikaciju Epic Games Launcher.

0
A- A A+
Paragon Foto: Epic Games Paragon

Iako će puna verzija biti free to play, pristup ovoj ranoj verziji igre će se naplaćivati. 14. marta će postati dostupna tri paketa: Founder’s Pack, Challenger Pack i Master Pack. Najjeftiniji je Founder paket koji će koštati 20 dolara, Challenger će koštati 60, dok je Master pack najskuplji i koštaće čak 100 dolara. Ovaj paket će sadržati navodno jako veliki broj skinova i nekih ekskluzivnih dodataka, a dolaziće sa još jednom kopijom Founder’s Pack koju možete proslediti prijatelju.

Paragon će svoj biznis model zasnivati na onom koji je prisutan u Dota 2 – svi heroji su potpuno besplatni, a naplaćivaće se samo kozmetika. Na ovaj način Epic Games želi da svi igrači budu jednaki i izbegnu pay-to-win model koji često viđamo u igrama. Tokom trajanja early access faze, na svake tri nedelje će biti dodavan po jedan novi heroj u igru, a postojaće i kratki otvoreni beta testovi za igrače koji ne žele da plate pristup igri pre njenog izlaska.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Sve vesti