HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 7. 3. do 13. 3.

Nedeljni horoskop od 7. 3. do 13. 3. Foto: Mondo/ Mario Milojević

OVAN

Ova nedelja je rezervisana za odmor. Potrudite se da se ne preforsirate. Bićete napetiji u prvom delu nedelje. Od srede ćete imati više energije. Odlična je nedelja za planiranje putovanja, pa se možete videti sa prijateljima za vikend, i posetiti neko novo mesto.

BIK

Družite se više. Imate previše ideja, ali i osećanja su Vam uzburkana. Najbolje bi bilo da se usmerite na porodicu i prijatelje, a da se ne preforsirate na poslu. Pokušajte da popričate sa nekom bliskom ženskom osobom o svojim problemima, može Vam dati dobar savet. Ne morate svakom reći šta mislite ove nedelje. U sredu i četvrtak ćete biti napetiji, ali tokom vikenda se sve vraća u normalu.

 BLIZANCI

Napeti ste zbog posla. Prilično ste nervozni jer ne znate da li želite promenu ili da ostane stanje kakvo je sada. Bilo bi dobro da se opustite i da nikako ne pravite promene. Budite smireni i reagujte na stvari koje će se dešavati narednih dana. Neka muška osoba Vam može biti od pomoći. Idite na kraći put ako ste u mogućnosti. U četvrtak izdvojite vreme za prijatelje.

RAK

Imate dosta planova za ovu nedelju. Nemojte se nervirati ako stvari idu sporije nego inače. Budite strpljivi. Mogući su povećani troškovi ove nedelje i stres na poslu.

LAV

Najbolje bi bilo da ove nedelje nemate neke bitne investicije. Potrudite se da se bavite sportom, šetajte više, budite aktivni. Skloni ste flertu. Osoba koja nije iz Vašeg mesta Vam se može dopasti. Pazite da ne uletite u neku avanturu.

DEVICA

Očekujte dobru saradnju sa drugima u drugoj polovini nedelje. U prvoj polovini nedelje treba da odlučite sa kim želite da sarađujete, a u drugoj polovini nedelje da sve to realizujete. Pazite na šta trošite novac. Do srede su moguće burne rasprave sa (potencijalnim) partnerom, ali od četvrtka će se svaka nervoza pretočiti u strast.

POZNATE LIČNOSTI ROĐENE OVE NEDELJE:

VAGA

Morate posvetiti više pažnje poslu. Najbolje bi bilo kada biste prva dva dana ove nedelje bili smireni i prećutali drugima šta mislite. Tako nećete pokvariti međuljudske odnose. Od petka će Vam biti lakše na poslu, drugi će Vam biti od pomoći. Pazite se u saobraćaju.

ŠKORPIJA

Ove nedelje ćete sumirati stvari koje su se desile u partnerskom odnosu u prošlosti. Ako ste zauzeti ili slobodni, nećete ponavljati stare greške. To je važno. Nervoza će proći u prvoj polovini nedelje, bićete osetljivi, ali i romantični. Druga polovina nedelje je dobra za rad. Moguća glavobolja, ne preterujte sa poslom.

STRELAC

Ove nedelje nećete biti dobro raspoloženi prva 3 dana, ali kasnije ćete osetiti priliv energije. Treba da nađete način da promenite neke stvari kod sebe, da se ne opterećujete porodicom, nego da sebi prvo ugodite. Bavite se sportom. Bićete napeti ako ne trošite energiju kako treba. Moguć premor.

JARAC

Komunikativni ste, ali pazite kome šta pričate - do utorka naročito. Nije dobra nedelja za kraća putovanja. Ako baš morrate da idete negde, pazite se u saobraćaju, moguća je neka kazna ili gubljenje dokumenata. Potiskujete nervozu, ali i to je u redu. Nervira Vas neka osoba iz porodice koja se meša u određene privatne stvari. Ne potpisujte bitna dokumenta ove nedelje.

VODOLIJA

Ove nedelje ćete doneti neke promene koje se tiču novca. Potrudite se da ne trošite previše. Imaćete novčane izdatke, ali ćete se uveriti da su neophodni. Ne pozajmljujte novac nekoj ženskoj osobi. Pijte više tečnosti.

RIBE

Ove nedelje se osećate sjajno. Povukli ste se u sebe, pričate drugima šta Vam odgovara, a ono što treba da znate samo Vi, zadržite za sebe. Neki ljudi oko Vas nisu baš najiskreniji. Imajte u vidu da ćete biti dosta napeti do srede, ali će se sve stabilizovati posle. Druga polovina nedelje je odlična za posao. Vikend provedite kod kuće.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.