Svaka čast! (FOTO)

Autor:

Od pivskog stomaka, do tela bodibildera, došao je za samo sedam meseci.

31
A- A A+

Sebastijan Dejvid (28) iz Barnlija, je bio poznat u društvu kao onaj sa najvećim stomakom, jer je unosio 5.000 kalorija dnevno u vidu testenina i mesa prženim u dubokom ulju.

Ali, onda je u roku od sedam meseci sa 90 kilograma došao do 70, i umesto da paket limenki piva popije petkom uveče, sada ima "isklesan" paket trbušnjaka.

Pogledajte foto galeriju njegove transformacije:

Sebastijan je počeo mnogo da jede kada se njegov otac smrtno razboleo 2013. godine, ali je nakon smrti oca u martu 2014. godine, odlučio da mora da počne da se brine o sebi kako bi pomogao mami oko porodičnog biznisa.

Počeo je da vežba tri puta nedeljeno i zamenio brzu hranu kontrolisanom visoko-proteinskom dijetom.

U roku od sedam meseci, on je delio fotografije na društvenim mrežama svog napretka i pored mnogobrojnih pozitivnih komentara, dobio je i ponude da se bavi modelingom!

"Moja mama je veoma ponosna na mene i srećna što sam se pomerio iz mesta koje nije bilo dobro za mene. Njoj nije bitno da li sam debeo, mršav ili nešto treće, samo da sam srećan. Kada sam počeo sa ovim načinom života, nisam to uradio da bih bio model ili bodibilder, već samo da bih održao svoje telo u formi i osećao se bolje", rekao je Sebastijan.

Ova transformacija mu je svakako podigla i samopouzdanje, a pokazao je kako se i u teškim trenucima čovek može posvetiti boljim stvarima i gledati pozitivno na život!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti