
"Želimo da ovaj događaj postane tradicionalan svakog proleća," rekla je ambasadorka Francuske u Srbiji, Kristin Moro.
Gurmani i ljubitelji francuske kuhinje širom sveta moći će da uživaju u 1.000 rastorana, od čega 12 u Beogradu i dva u Novom Sadu.
Svi šefovi kuhinja će da osmisle koncept menija, a receptima bi trebalo da predstave tradicionalnu francusku kuhinju baziranu na lokalnim i sezonskim proizvodima organskog porekla.
Moro kaže da je ovaj projekat u Beogradu rezultat svakodnevne međunarodne bilateralne razmene Francuske i Srbije.
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.