mondo.rs

Mediji iz regiona o odlasku Gage Nikolića

Autor:

Ovako su mediji u regionu ispratili vest da je preminuo Dragan Nikolić

4
A- A A+

Vest o smrti Dragana Nikolića obišla je region. Od podsećanja na uloge, do citata legendarnog glumca, vest da nas je napustio velikan srpskog glumišta nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Hrvatski Internet portali oprostili su se od "Prleta", pišući o ulogama koje je odigrao, skladnom braku s Milenom Dravić, koja je uz njega bila "do samog kraja", ali i "iznenadnom venčanju".

"Dragan i Milena su se upoznali 1972. godine na snimanju serije 'Obraz uz obraz' i na jednoj pauzi između snimanja, 31. decembra, otišli su kod matičara i venčali se", piše Slobodna Dalmacija.

Internet portal Index.hr se od glumca oprostio tekstom "Zbogom legendo" u kojem su najbrojane njegove najznačajnije uloge, ali i citati glumca. Izdvajamo sledeći:

"Ne predati se. Zašto? I kome?".

Internet portal Klix.ba objavio post glumca Enisa Bešlagića, koji prenosimo u celosti.

"Otišao si tamo gdje će se tvoja ljudskost nagraditi. Zbog tebe sam ostavljao igru, dok sam bio vani sa prijateljima. Trčao u kuću da gledam tvoje serije i filmove. Zbog takvih glumaca sam i upisao Akademiju. Imao sam tu čast deliti sa tobom kadar, vreme, prostor, priču, osmeh... Neka ti Bog dragi podari mir i sve najbolje", poručio je Bešlagić.

Svi mediji u regionu su se ulogama, citatima i sećanjima na Gagu oprostili od Prleta, Flojda, Popaja, a čitaoci komentarima. Jedan od komentara na Indexu sumira sve:

"Živiš Gago, legende ne umiru".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.