Najnovije izmene u popularnoj video igri

Autor:

Ovo vas sve očekuje u Diablo 3 patch-u 2.4.1 na PTR serveru.

2
A- A A+
Diablo 2 heroj u HotS. Foto: HotS. Diablo 2 heroj u HotS.

Blizzard je objavio mali uvod u neke od promena koje nas očekuju u novom patchu. Doduše, ove promene se neće dešavati na live serverima tokom ove sezone, ali se mogu testirati na PTR-u i igraće veliku ulogu u definisanju samog gameplaya u sledećem velikom patchu.

Pre svega, ono što većinu najviše interesuje su izmene na samim klasama. Barbarian dobija par promena – Hammer of Ancients Skill Rune – Birthright sada radi heal za 3% maksimalnog života na kritičnim udarcima, s tim što više nema šansu da ispusti health globe; Ignore Pain Skill Rune – Mob Rule je nerfovan, omogućavanje smanjenog dmg-a koji saveznici prime je sada prepolovljeno sa 50 na 25%; dok je Tough as Nails dobio buff na bonus dmg sa 50 na 100%. Witch Doctor je dobio promenu na Grasp of the Dead Skill Rune – Death is Life u vidu verovatnoće da se pozove Zombie Dog koja se povećala na 70%. Takođe, dobija i novi legendarni item – Bakuli Jungle Wraps koji povećava dmg Firebats magije (150-200%) na sve koji su pogođeni ili Locust Swarm magijom ili Piranhas.

Preduga je lista izmena koje je Blizzard pripremio za sve u PTR-u. Pored navedenih, ima i dosta promena u set bonusima na predmetima i mnoge druge koje možete pročitati na njihovom sajtu.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Sve vesti