Šok u Parovima - ovo su novi učesnici (FOTO)

Autor:

Bivši farmeri, ali i učesnica izbačena zbog sramotnih izjava, među novim stanovnicima vile.

49
A- A A+

U rijaliti "u okviru rijalitija" večeras je ušla gomila novih učesnika, među kojima ćete mnoge prepoznati.

Između ostalih, tu su bivše učesnice Farme Jelena Krunić i Simonida Aćević, zatim nekadašnji striptizer, sada borac za ljudska prava Dejan Nestorović, sa kojim se "pola estrade" tuži zbog priča o elitnoj prostituciji.

Jedan od najvećih šokova je Atina Ferari, starleta koja je učestvovala prošle godine u Parovima, ali je izbačena nakon što je otkriveno da je davala šokantne izjave o devojčici Tijani Jurić, čije je ubistvo 2014. godine šokiralo čitav region. Naš fotograf zabeležio je kako je Atina "opušteno" proždirala ćevape pred ulazak, nimalo zabrinuta zbog okolnosti pod kojima je prošli put napustila rijaliti.

U luksuznu vilu uselilili su se još učesnik Velikog Brata Goran Todić, go go igračica Magdalena Pejčev, pevač Miroslav Maljić Spira, pevačica Armina Smajlović, nekadašnji rukometaš i učesnik Velikog Brata  Đorđe Đenić, starleta iz Hrvatske Anamarija Džambazov, fudbaler Stevan Đorđević, "povratnik" Vita Tarot, Plejboj "zečica" iz Bugarske Svetlana, YouTube zvezda Luna i Miljana Kulić sa mamom Marijom.

Nove učesnike upoznajte u galeriji, i recite nam, da li ćete gledati "Parove u Parovima"?


Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti