mondo.rs

IT konferencija, umrežavanje, zabava - sve na netu

Autor:

Uspešne IT kompanije, organizacije, startupovi i gejming studiji iz regiona, okupiće se na online ITkonektu, koji će biti održan od 31. marta do 2. aprila.

0
A- A A+
Lenovo, Lenovo IFA, Lenovo IFA 2015, Lenovo Y, PC, Laptop, Kompjuter, Igre, Gejming, Game, Gaming Foto: MONDO portal.

Ovo je prvi regionalni sajam zapošljavanja, specijalizovan isključivo za IT industriju. Prijave su već počele, a svi zainteresovani se mogu besplatno registrovati na online.it-konekt i tako osigurati svoje mesto na ovom regionalnom IT događaju.

Na posebno prilagođenoj virtuelnoj platformi, posetioci će moći da “prošetaju” kroz četiri virtuelna sprata i pronađu puno zanimljivih sadržaja. Na Job floor spratu će posetioci moći da naprave virtuelnu turu kroz najbolje IT kompanije u regionu i vide koje nove poslove oni nude i kako izgleda raditi kod njih.

Na Gamin flooru će da isprobaju nove igrice i da se dobro zabave, a na Startup flooru da se upoznaju sa nekim novim idejama i projektima u IT-ju, kao i da ostvare mnogo novih kontakata. Na EDU flooru će se predstaviti edukativne ustanove i IT organizacije.

Osim toga, posetioci će moći da zavire u virtuelnu salu i prate online konferenciju, gde će se uživo uključivati IT stručnjaci iz celog sveta. Oni će moći da čuju šta kažu šta kažu stručnjaci iz Microsofta, IBM-a LinkedIna, ali i korisna predavanja stručnjaka sa regionalne IT scene.

ITkonekt je zajednica IT stručnjaka, koja svakim danom postaje sve veća. Ovde su okupljeni studenti tehničkih i IT nauka, zatim juniori u IT-ju, ali i iskusni seniori i menadžeri velikih IT projekata. Cilj ITkonekta je da napravi jednu veliku regionalnu IT zajednicu, koja će osnažiti IT sektor u regionu i umrežiti IT kompanije, organizacije, gejming scenu, starupove i IT stručnjake u celom regionu.

IT sektor je jedna od najbrže rastućih grana naše ekonomije, a izvoz softvera kojim se bave brojne IT kompanije u Srbiji raste u proseku za petinu godišnje, i donosi veliki profit. Broj novih radnih mesta se povećava i nude se odlični uslovi za rad, a IT kompanije u regionu imaju potrebu pronalaska kvalitetnog kadra. Cilj ITkonekta je da poveže poslodavce, sa kadrovima koji su im neophodni. 

Tagovi:

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.