"Stanis Barateon": Što se svi lože na ovu seriju?

Autor:

Glumac koji tumači lik kralja Stanisa Barateona iznenađen uspehom i popularnošću serije "Igra prestola".

11
A- A A+Mnogi bi platili, da ne upotrebimo žargonskki izraz "ubili" da mogu da budu deo megapopularne serije "Igra prestola". Bilo je primera u Dubrovniku, gde su snimane neke scene iz prethodnih sezona, da su ljudi davali otkaz na svom poslu samo da bi statirali u seriji.

Ali, ima i onih koji jesu u seriji, a uopšte nisu njome impresionirani.

Pisali smo pre nekoliko dana o glumcu Ijanu Mekšejnu, koji će biti deo predstojeće sezone, koji je razljutio obožavaoce serije rečima da ne vidi čemu toliko frke kad neko nešto otkrije iz scenarija, jer su uostalom sve to "sise i zmajevi".

Njegovim koracima krenuo i niko drugi do jedan kralj, onaj koji je želeo Gvozdeni presto - Stanis Barateon!

Stiven Dilejn, glumac koji tumači lik Stanisa Barateona, izjavio je da ne zna zašto je "Igra prestola" toliko popularna i obožavana.

"Naravno da ne žalim što sam deo ove serije, ali nemam mnogo o njoj da vam kažem. Niti je razumem, niti njen uspeh. Iskustvo učestvovanja u svemu tome bilo je čudno... Obično, kada prihvatim ulogu, ona mora da me zainteresuje, da me 'zagreje'. Ovde to nije bio slučaj. Zašto sam je onda prihvatio? Uz još neke stvari, najviše zbog novca", rekao je Dilejn za francuski magazin "Liberasion".

Za ovog glumca se zna da nije bio preterani ljubitelj serije od kako je postao njen deo, a to je bilo 2012. godine. Tada je izjavio da nije pročitao nijedan red tuđih uloga, odnosno onih glumaca sa kojima se pojavljivao u scenama!?

A možda mu je samo krivo što je ubijen?

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti