mondo.rs

Gužva, male piste: Aerodromi koje i piloti mrze

Autor:

Putnici nisu jedini koji ne vole neke aerodrome zbog čekanja u dugim redovima, zbunjujuće signalizacije i natpisa o izlazima, kašnjenju letova... Piloti i stjuardese sa komercijalnih letova otkrili su koje aerodrome najviše mrze.

8
A- A A+

  La Gvardija, Njujork

Posada komercijalnih letova kritikuje ovaj stari njujorški aerodrom zbog zastarelog izgleda, ali i gužve na pisti i okolnim putevima do aerodroma. "Ukrštanje pista za sletanje i poletanje, konstantno odlaganje sletanja, gužva na izlazima. Terminali na ovom aerodrom su skučeni, a sam aerodrom je užasno zastareo", napisao je jedan pilot na Redditu.

Veliki broj njih se saglasio sa mišljenjem ovog pilota, a neki još dodaju i da su prodavnice na aerodromu užasne.

"Osim toga, nekako je mračan, bez obzira na to koje je doba dana. Depresivno je", dodaje drugi pilot.

Getvik, London

Aerodrom Getvik u Londonu ima samo jednu pistu, zbog čega je omražen među pilotima.

"Ako putujete sa ovog aerodroma ili na njega treba da sletite, budite sigurni da će let kasniti jer postoji samo jedna pista", piše pilot na Redditu.

Međunarodni aerodrom u Los Anđelesu

Posada aviona imaju jednako "lepe" reči za aerodrom u Los Anđelesu. Najviše se žale na to što je aerodrom mali, zagušen gužvom, a lokacija je, kažu, neodgovarajuća.

"Oko aerodroma se uvek nešto gradi, a taksi u blizini je gotovo nemoguće naći", pišu.

"O' Hara", Čikago

Pilot koji radi za jednu američku aviokompaniju svrstao je čikaški aerodrom na listu najomraženijih.

"Na ovom aerodromu je hrana užasna, a verovatno ćete potrošiti između deset i 16.000 kalorija ako presedate na drugi let".

"Šarl de Gol", Francuska

Posada i putnici dele zgroženost ovih francuskim aerodromom.

"Izbegavajte aerodrom 'Šarl de Gol' ako želite da otputujete u roku od sedam dana", piše jedan korisnik na Redditu, a drugi dodaju da je to "prava noćna mora".

JFK, Njujork

Jedan pilot smatra da je njujorški JFK aerodrom jedan od najgorih, zato što je jedan od najprometnijih u Americi.

"Sramota me je što je to prva stvar koju mnogi turisti vide kada dođu u Ameriku. Da biste stigli od jednog terminala do drugog, preći ćete čitavu milju".

Međunarodni aerodrom u Meksiko Sitiju

"Pilot sam i ipao bih na operaciju hemoroida, samo da izbegnem aerodrom u Meksiko Sitiju. Zaposleni na aerodromu ne znaju nijedan strani jezik, a terminali i signalizacija na aerodrom su užasno zbunjujući".

Aerodrom u Melburnu

Drugi po veličini aerodrom u Australiji dobio je jako loše ocene od jedne stjuardese.

"Australijanka sam, ali zaista me sramota zbog tog aerodroma. Satima je trajalo da prođem imigracijsko, a 45 minuta se čeka na preuzimanju i skeniranju prtljaga".

Kakva su vaša iskustva na aerodromima, koji najviše mrzite?

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti