Putin Keriju: Šta je u koferu?

Autor:

Dan za šale na relaciji SAD - Rusija. Posle "vickastog" susreta sa Sergejem Lavrovim, Džon Keri u istom duhu i tokom susreta s Putinom...

10
A- A A+Ruski predsednik Vladimir Putin nasmejao je danas američkog državnog sekretara Džona Kerija tokom njihovog susreta u Moskvi.

Putin je naime rekao da je "pomalo razočaran" što Keriju niko nije pomogao oko kofera kada je izlazio iz aviona.

 "Možda je nešto vredno u koferu. Na primer unutra bi mogao biti novac za pregovore sa Rusijom", rekao je Putin, a usledio je smeh svih u sali.

Keri je odgovorio da će svakako pokazati Putinu sadržaj tašne, ali kad budu bili nasamo na sastanku.

"Biće to prijatno iznenađenje", obećao je državni sekretar SAD. Pogledajte:

Izvor: youtube

Još jedna misterija pojavila se kasnije tokom dana šta je u još jednoj torbi koju je nosio član američke delegacije. Predstavnici medija shvatili su da je u pitanju gitara i odmah iskonstruisali da je u pitanju rođendanski poklon za Sergeja Lavrova.

Gitara, koju je državni sekretar SAD Džon Keri doneo sletevši u Moskvu je njegov lični instrument, a ne rođendanski poklon za Sergeja Lavrova, saopštila je zvanična predstavnica ruskog MIP-a Marija Zaharova.

Итак! Раскрываю секрет гитары, которая покинула самолёт в руках члена американской делегации после прилёта Госсекретаря...

Posted by Maria Zakharova on Thursday, 24 March 2016„Otkrivam tajnu gitare koju je u rukama izneo član američke delegacije nakon sletanja državnog sekretara SAD u Moskvi. Nas su zatrpali pitanjima da li je ona poklon Sergeju Lavrovu za rođendan. Nije. To je lična gitara Dž. Kerija, koju on nosi svuda po svetu“, napisala je Zaharova na svom profilu.

Sve vesti