mondo.rs

Uspeli ste da rastužite Betmena! (VIDEO)

Autor:

Kad spojite Betmena i Supermena u jednom blokbasteru, šta može da prođe naopako? Sve, očigledno.

29
A- A A+

Američkim producentima željnim zarade na bioskopskim blagajnama sigurno je izgledala više nego obećavajuće ideja da naprave blokbaster sa Betmenom i Supermenom. Uložili su mnogo i očekivali još više od filma "Betomen protiv Supermena - zora pravde", ali rezultat je, najblaže rečeno, katastrofalan.

Koliko su "omanuli" u proceni najbolje govore brojke - na uloženih 250 miliona dolara, do sada su uspeli da zarade celih sedam. Ok, film je tek nedavno počeo da se prikazuje u bioskopima, ali sudeći po filmskim kritičarima već je osuđen na propast.

Komentari tipa: "Ovaj film će vas naterati da zamrzite i Betmena i Supermena", zatim "Film je zločin protiv ljubitelja stripova", kao i "Ovo je zapravo zora razočaranja", uspeli su da "ubiju u pojam" čak i glumca Bena Afleka koji u ovom ostvarenju tumači lik Betmena.

Njegova faca u ovom videu govori više od hiljadu reči, te vas ne bismo više zadržavali:

Izvor: YouTube

  Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti