• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNS: Pajtić svakodnevno obmanjuje građane

Izvor MONDO/Agencije

Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je danas da lider demokrata Bojana Pajtića i u aktuelnoj predizbornoj kampanji nastavljalja svakodnevno da obmanjuje građane.

 "U njegovom životu laž sustiže laž i građani odlično znaju koliko ih je puta obmanuo – od afere Bodrum, preko lažne afere reketiranja i prisluškivanja, pretnji smrću koje je sam protiv sebe pisao, preko priča o tome da je Aleksandar Vučić navodno dočekao Novu godinu u Dubaiju...", navodi SNS.

Naprednjaci su naveli i da "Pajtić svojim jezikom laži godinama preplavljuje Srbiju u želji da obmane građane" a da su "uvrede na račun predsednika SNS, Aleksandra Vučića, jedini predizborni program novog DOS-a".

Pajtić je izjavio ranije danas u Nišu da će ta stranka, ukoliko pobedi na izborima, uvesti sistem stipendiranja talentovane dece od samog početka školovanja, obezbediti da mladi koji završe školovanje dobiju posao u svojoj zemlji, vratiti penzije na nivo pre smanjenje...

Komentari 195

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan80

Pajtić to radi već 16 godina, navikli smo od njega.

Baki

To je jedna paorčina u foteljo. On bi da mu narod bude sluga a on da bude gospodar pa da se sa svojim konjem provoza svojim šorom sve dobacujući tim iritirajućim glasom.

MAKI

Pajtić će posle izbora pasti u totalni zaborav.

special image