"Isplovi, zabaci, ulovi"

Autor:

U Beogradu će od 30. marta do 4. aprila biti održan Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova pod sloganom "Isplovi, zabaci, ulovi" a najavljene su premijere i značajni popusti.

0
A- A A+
sajam nautike, brod, jahta, gliser, volan Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

  Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu nautike, lova i ribolova učestvuje rekordnih 80 domaćih i inostranih izlagača koji će izložiti više od 100 eksponata. Plovila će biti predstavljena u svim kategorijama i u cenovnom rasponu od nekoliko stotina do više stotina hiljada evra.

Manifestacija tradicionalno privlači i posetioce koji su ljubitelji lova, ribolova, plovidbe, aktivnog odmora i rečnih avantura, kao i potencijalne vlasnike čamaca i jahti.

Epitet najskupljeg plovila ove godine pripada modelu "Monterey 360 SC" vrednom više od 380.000 evra.

Prema izlagačkom konceptu, poestioci će na sajmu moći da vide plovila svih vrsta domaćih i inostranih proizvođača, uvoznike nautičke opreme, brodske i vanbrodske motore, ribolovačku opremu, lovačko oružje i municiju, kamp i autdoor opremu, nautičku i ribolovačku garderobu, opremu za sportove na vodi, čartere i nautički turizam, polovna plovila, transport plovila, literaturu, izložbe, radionice, stručna predavanja.

Berza polovnih plovila biće organizovana na platou ispred ulaza u halu 4, kao i izložba plovila koja zbog svojih gabarita ne mogu biti izložena u hali.

Za subotu, 2.aprila planiran je "Lovački dan".

"Naglašavamo učešće Nacionalne asocijacije za oružje Srbije koja je pripremila interesantan program TRAP KUP- takmičenje u gađanju glinenih golubova na strelištu u Kovilovu u muškoj, ženskoj i ekipnoj konkurenciji. Trofeji i priznanja najuspešnijim biće dodeljena u subotu, 2. aprila u okviru Lovačkog dana,"navodi se u saopštenju.

Svečano otvaranje 38. Međunarodnog sajma nautike, lova i ribolova je u sredu u hali 4.

Posetioci će za kupljenu ulaznicu dobijati vaučer Jahting kluba "Kej" za besplatno krstarenje Dunavom i Savom.

Za vikend, 2. i 3. aprila održaće se tradicionalno takmičenje u spremanju ribolovačkih i lovačkih specijaliteta - gulaš i riblja čorba.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti