• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šešelj: Izbori su dan odluke za Srbiju

Izvor MONDO/Agencije

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj poručio je na predizbornom skupu u Valjevu da su izbori, raspisani za 24. april, dan odluke za Srbiju.

"Izbori su odluka o budućnosti, o nacionalnim interesima i očuvanju Kosova i Metohije, o rešavanju ekonomske krize i socijalne bede", rekao je Šesšelj, pred oko 200 pristalica.

Šešelj je na skupu, za sve nedaće u kojima se Srbija sada nalazi, optužio DOS-ovu vlast posle 5. oktobra 2000, kao i Srpsku naprednu stranku za koju je rekao da "nije promenila ništa".

Prema njegovim rečima, DOS su činili strani plaćenici, koji su opljačkali sve, a aktuelni režim naprednjaka se "bavi praznim obećanjima".

Šešelj je kazao da se on zalaže za savez Srbije sa Rusijom, Belorusijom, Kazahstanom i "ostalim prijateljskim zemljama", dok se sa Evropskom unijom (EU) može sarađivati bez učlanjenja.

Šešelj je tokom skupa pozvao premijera Srbije Aleksandra Vučića na TV duel, uz podsećanje da je to učinio nekoliko puta u proteklih godinu i po dana, ali da se Vučić ni jednom nije odazvao.

Skup na Gradskom trgu u Valjevu protekao je bez incidenata u poznatoj ikonografiji, a sa razglasa su pre početka skupa puštane četničke pesme.

Komentari 14

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

.

Vucic pobedjuje!A sad lupajte minuse do sutra!!!

Dragojlo

@. Ama to se zna nisam u politickim vodama. Ali tako je.

Kukuriku sou

Hteo ne hteo tv duel AV ce se suociti sa Vojom u Skuptini,tada ce biti i suza i slina,duel na tv je trazio Voja a duel u Skupstini trazi narodna volja!

special image