mondo.rs

Ubistvo pevačice: Vihor predat srpskoj policiji

Autor:

N.R. zvani Vihor, koji se dovodi u vezu sa ubistvom srpske pevačice Jelene Marjanović deportovan je iz BiH i predat policiji.

9
A- A A+

N. R. zvani Vihor predat je oko 17 sati pripadnicima MUP-a Srbije, potvrđeno je bosanskim medijima u Službi BiH za poslove sa strancima.

Majka N.R.  doputovala je u BiH i službenicima dostavila dokumente, pa je osumnjičeni nakon utvrđivanja identiteta po skraćenom postupku deportovan, piše "Dnevni avaz."

Osumnjičeni  je u petak uhapšen u Brčkom gde se krio u kući svoje bake. Nakon hapšenja odveden je u Imigracioni centar u Istočnom Sarajevu.

Javio se porodici i rekao im da nema veze sa pevačicinim ubistvom i da je pobegao, jer je izbegavao izdržavanje zatvorske kazne u Srbiji.

Jelena Marjanović je nestala pre sedam dana, da bi njeno telo u nedelju pronašla policija nedaleko od mesta Borča, kod Beograda. Konstatovano je da je Jelena ubijena, a nedaleko od tela pronađeni su i njeni lični predmeti.

Poslednji koji su videli Jelenu, pre nego što je otišla na trčanje, bili su njen suprug Zoran Marjanović i njihova petogodišnja ćerka.

U međuvremenu je policija poligrafski ispitala njenog supruga, koji je prošao poligraf.Osim njega ispitano je još nekoliko osoba, ali bez osobe koja je konkretno osumnjičena.

Povezano

Sve vesti