• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Žudnja" - poklanjamo karte!

Izvor mondo.rs

MONDO i Centar E8 vas vode u KPGT 25. aprila od 20 časova!

Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Žudnja" na adresu nagrade@mondo.rs. Dobitnici će odmah biti obavešteni emailom o načinu preuzimanja nagrada.
Predstava je inspirisana Sarom Kejn, koncept i režiju potpisuje Vojislav Arsić, a umetnička savetnica je MIlena Bogavac. Ko-autori i izvođači su Đorđe Živadinović Grgur, Jovan Zdravković, Marko Panajotović i Uroš Novović.
"Žudnja" je predstava o ljubavi, ali onoj pravoj pokretačkoj ljubavi koju niko i ništa ne može da zaustavi. Ni zid, ni bodljikava žica. Ljubav je žudnja i žudnja je ljubav, prema životu, osobama, vrednostima i idealima u današnjem i sutrašnjem surovom svetu. To je ljubav puna borbe koja pobeđuje samo ako je pretvorimo u izvor snage, kreativnosti, rasta i mentalne budnosti. To je stanje kada su naši neuroni, više nego u bilo kojem drugom slučaju, slobodni za spajanje na nove i drugačije načine. Autori i izvođači u predstavi su kao neuroni koji svakim svojim sastavljanjem i rastavljanjem donose na scenu nove emocije. Intimne, iskrene i tačne. Predstava je demonstracija ljubavi za životom. Jer, samo nas ljubav može spasiti, a ljubav nas je i uništila.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE