Promo

Želiš da postaneš food bloger?

Autor:

Čitaj dalje...

0
A- A A+

Nakon prošlogodišnjeg takmičenja za najbolji kulinarski recept inspirisan pivom, "Staropramen" je ove godine u potrazi za neafirmisanim ljubiteljima kulinarstva koji žele da osvoje glavnu nagradu - svoj prvi pravi "food blog".

Pored bloga, pobednik osvaja profesionalni foto aparat i kurs slikanja hrane, elemente neophodne za kreiranje bloga.

Zainteresovani učesnici moći će tokom trajanja konkursa da preko aplikacije na "Staropramen" Facebook stranici postavljaju svoje originalne recepte u formi slike i teksta, koji će predstaviti njihov "dobitni recept" koji odlično ide uz "Staropramen" pivo.

Dakle, pustite mašti na volju, ako ste talentovani za kuvanje, osmislite pravu kombinaciju hrane i "Staropramen" piva. Tema je hrana inspirisana češkom kuhinjom, hrana koja se dobro slaže uz pivo, i hrana u kojoj se pivo koristi kao sastojak.

Prednost će imati učesnici koji pored recepta i fotografije, napišu i okvirni tekst.

Takmičenje traje od 18. aprila do 8. maja na Staropramen Facebook stranici, a troje najboljih naći će se u velikom finalu pred stručnim žirijem.

U žiriju koji će odabrati finaliste nalaze se već afirmisane i popularne food blogerke: Maja Petrović, Maja Babić, Marija Sponza, Tanja Leković, Dragana Pušica i Olivera Senić.

Nakon završetka onlajn takmičenja, stručni žiri ocenjivaće veštinu finalista uživo u finalu takmičenja, dok će samo jedan poneti titulu Staropramen food blogera.

Povezano

Sve vesti