• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodimo vas na irski ples!

Izvor mondo.rs

MONDO nagrađuje dvoje čitalaca kartama za nastup trupe "Celtic Rhytm" u Dečijem kulturnom centru 27. aprila u 20h.

Ukoliko želite da osvojite karte, pošaljite nam email na [email protected] sa vašim imenom, prezimenom i naznakom "Celtic Rhytm". Odabrane dobitnike ćemo odmah emailom obavestiti o načinu preuzimanja nagrada.

U sredu 27.aprila održaće se muzičko plesni spektakl trupe Keltik Ritam (Celtic Rhythm) u velikoj sali Dečijeg kulturnog centra u Takovskoj 8, u Beogradu od 20h povodom Svetskog dana plesa.

Rad trupe se izdvaja po potpuno novim koreografijama tradicionalnog irskog stepa uz muzičku pratnju Keltik Ritam benda, na čelu sa pevačicom Ivanom Jotić.

Keltik Ritam postoji već 14 godina i trupu predvodi koreograf Marko Mićić. Trupa neguje moderni i tradicionalni irski step, a njeni plesači su održali na stotine nastupa širom Srbije, u Beogradu, Novom Sadu, Smederevu, Nišu Boru, Pirotu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici, Zrenjaninu, Kikindi, Kostolcu, Senti, Šapcu, a gostovali su i u Bosni, Hrvatskoj i Makedoniji.

"Pozivamo sve ljubitelje irske muzike i plesa, da se prepuste čarima irske kulture, koju gaji najstarija trupa irskog plesa na Balkanu", saopštili su organizatori.

Irski ples podela karata
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Punisher

Valjda riverdance

psihopata

Hocu kartu

SERIJE