mondo.rs

Nije dobro kada je ona besna!

Autor:

Glumica koja je tumačila lik "Feniksa" iz "X-Men" prethodnih serijala je ljuta.

4
A- A A+

Glumica Famke Džensen koja je tumačila lik Džin Grej (Feniks) u "X-Men" filmovima, smatra nepravednim to što je nisu pozvali da glumi stariju verziju ovog liku u novom delu film "X-Men: Apokalipsa".

A, svi znamo šta se dešava ako se probudi "mračni Feniks"!

Zvezda serije "Igra prestola" Sofi Turner (Sansa) će igrati mlađu verziju Džin u predstojećem filmu i Famke je izjavila da se pita da li je reč o seksizmu.

"U X-Men serijalima, vraćaju stare likove već godinama. Ali žene: zanimljivo je da su one smenjivanje, i starije verzije, ili one zrelije, šta god da je politički korektno reći, se više ne viđaju. S druge strane, muškarcima je dozvoljeno da budu svih starosnih doba. Seksizam", rekla je glumica za "Entertainment Weekly".

U tom slučaju je verovatno aludirala na lik Vulverina, kojeg je i u mlađim i starijim verzijama glumio Hju Džekmen.

S druge strane, Patrik Stjuart i ser Ijan Mekelen su igrali Profesora Iks i Magnita, dok Džejms Mekevoj i Majkl Fasbender tumače ove likove iz mlađih dana. U svakom slučaju se i starije kolege pojavljuju u novijim filmovima.

"Mislim da bi trebalo da budem nazad u filmu pored svoje mlađe verzije, baš kao što je to bio slučaj sa Magnitom i Profesorom Iks", dodala je Famke.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti