• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanovo Sumnjivo lice na bis

Posle premijere pred 2.500 ljudi u Sava Centru, i prepunog Doma sindikata, na redu je Beogradsko dramsko pozorište. Predstava "Sumnjivo lice" u režiji Ivana Bekjareva će, zbog velikog interesovanja, još jedno izvođenje imati 13. maja.

Sama predstava, kao i cela glumačka postava, dobili su odlične kritike, a najveću pažnju publike u predstavi privuklo je novo lice gostujućeg glumca iz Makedonije, Roberta Kjoseva koji je na brilijantan, do sada neviđen način odigrao glavnu ulogu Jerotija.

Ostale Nušićeve likove u ovoj komediji igraju: Branislav Zeremski, Milica Milša, Milan Kalinić, Marijana Mićić, Ivan Bekjarev, Milan Caci Mihailović, Dubravko Jovanović, Saša Joksimović i Bojan Lazarov.

Ivan Bekjarev, veliki poštovalac Nušića, nekada je i na televiziji i u pozorištu igrao Jerotija a danas je, i reditelj predstave, i Žika sreski pisar u njoj. Kaže da drami nije dodavao ništa od savremenog šmeka:

"Nije potrebno, Nušić i danas blista kao da je napisan juče prepodne. Srpska glupost ne umire preko noći, ni za skoro ceo vek, niti uopšte tako lako. Biće to Nušić od glave do pete, u punom sjaju, bez dopisivanja i prepisivanja."

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE