Enrike u Areni, žene u transu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Enrike Iglesijas oduševio žene u Areni, pogledajte!

9
A- A A+

Slavni španski pevač oduševio je Beograd još jednim koncertom, sedam godina nakon prve posete našoj prestonici. Zgodni Enrike (41) opet je zakasnio skoro sat vremena, ali je dva sata pevao i đuskao punom snagom, potpuno raspametivši žene u publici.

Pogledajte početak koncerta!

Izvor: YouTube

"Dobro veče! Kako ste? Hvala", vežbao je Enrike srpski pred više od 10.000 posetilaca u Areni.

Sa neizostavnim kačketom na glavi, obučen "opušteno-šmekerski", Enrike nije samo pevao, već je i plesao, šalio se sa članovima benda, upozoravao žene da se čuvaju njegovih muzičara i "obavezno koriste zaštitu" ako kasnije sretnu nekog od njih...

Izveo je na binu i jednog fana iz prvih redova, sa kojim je otpevao "Stand by me". Pogledajte!

Izvor: YouTube

Iglesijasu mlađem je ovo 12. turneja u karijeri, koja traje više od dve godine! Započela je na Dan zaljubljenih 2014. u Južnoj Americi, a evropski segment ovogodišnjeg dela turneje otvoren je 8. maja u Zagrebu kada je zajedno sa publikom proslavio 41. rođendan. Turneju će završiti u Las Vegasu u septembru, i time kompletirati niz od neverovatnih 137 nastupa! Procenjuje se da je, za sada, turnejom inkasirao skoro 200 miliona dolara!

Enrike je u karijeri objavio deset albuma, nadobijao se nagrada, i drži čak dva Ginisova rekorda - za najviše "Hot latin" singlova, i najdužu "vladavinu" na vrhu Bilbordove top liste sa pesmom "Bailando". Spot za tu pesmu prvi je spot latino izvođača koji je prešišao milijardu pregleda na sajtu YouTube.

Kombank arena bila je u potpunosti prilagođena spektaklu - Enrike je na raspolaganju imao dve bine, glavna je imala "krila" od po dva metra koja su se pružala ka publici na VIP tribinama, a pista između bina bila je duga 17 metara. Topovi sa konfetama, beli baloni i drugi "dodaci" učinili su da njegov koncert bude zaista zabavno iskustvo.

Izvor: YouTube

Set lista sadržala je hitove "Bailamos", "Hero", "Escape", "Taking back my love", "Freak", "I like how it feels", "Heartbeat"...

Osim što je poznat kao pevač, Enrike je igrao i u hit serijama "Kako sam upoznao vašu majku", "Dva i po muškarca", u filmu "Jednom davno u Meksiku", a reklama koju je snimio sa Britni Spirs, Pink i Bijonse proglašena je najboljom Superbol reklamom svih vremena.

Jedna od najvećih misterija vezanih za trećeg sina Hulija Iglesijasa je njegov ljubavni život, koji je ljubomorno čuvao od očiju javnosti. Enrikeova najduža veza je sa teniserkom Anom Kurnjikovom, sa kojom je od 2001. godine, i još uvek nije jasno da li su se venčali, i da li su uopšte i dalje zajedno! A pre nje, kao da nije imao ljubavni život.

Zato je u utorak uveče "zaveo" svaku ženu u Areni, dok su muškarci koji su doveli svoje lepše polovine mogli samo da se zavale, gledaju ih kako đuskaju i priznaju da su "pobeđeni" - Enrike je zaista zabavio i oduševio svaku svoju obožavateljku.

"Hvala Srbija! Volim vas", odjavio se on posle dva sata. Grasijas Enrike, dođi nam opet!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.Povezano

Sve vesti