Uhapšena!

Starleta je privedena nakon incidenta u VIP loži Kombank arene tokom koncerta Enrikea Iglesijasa.

54
A- A A+

Go-go igračica Jelena Krunić je u Kombank arenu došla vidno pijana, a pred kraj večeri došlo je do incidenta između nje i još jedne devojke u VIP loži, gde je usled tuče napravljena velika materijalna šteta, piše "Kurir".

Ostavio je i dečko!

Nakon kraće rasprave, njih dve su se navodno potukle, a Jelena je u jednom trenutku razbila staklo debljine deset centimetara koje razdvaja ložu od tribina.

"Jelena je prva napala devojku. Svađa je najverovatnije nastala zbog sedišta u VIP loži. Krunićka je bila toliko besna da je udarala devojku gde je stigla, da bi na kraju razbila veliko staklo. Nikome nije jasno kako je to uspela, pošto za to treba mnogo snage zbog debljine stakla", rekao je izvor za "Kurir".

Obezbeđenje je nakon toga razdvojilo devojke i pozvalo policiju, koja je onda Jelenu privela u policijsku stanicu na Novom Beogradu.

Oni koje nije odvela policija, na koncertu latino zavodnika su se proveli OVAKO.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti