• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodimo vas na predstavu "Tom Sojer"!

Izvor mondo.rs

MONDO vam poklanja karte za predstavu "Tom Sojer i đavolja posla" u subotu, 14. maja u 12 časova u UK "Vuk".

Ako želite da osvojite karte za ovu predstavu, pošaljite nam svoje ime, prezime i naznaku "Tom Sojer" na adresu [email protected]. Dobitnici će odmah biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrada.

Tom Sojer, Haklberi Fin i Ben Harper, žele da što pre odrastu. Dožive avanture. Postanu kauboji... Te želje ih jedne noći odvode na groblje gde, sakriveni iza spomenika, postaju svedoci pljačke i ubistva, ali i prikrivanja tragova ubice Indijanca Džoa. Iz straha da će im se "ako samo pisnu" Indijanac osvetiti, dečaci se zaklinju na večno ćutanje o onome što su videli.

Međutim, kada se ceo grad digne na noge kako bi našao i kaznio ubicu, dečake sve više muči savest. A kada umalo obese nevinog čoveka, Tom Sojer i njegovi prijatelji odlučuju da ispričaju istinu. Tada upadaju u još opasnije situacije u kojima će biti na velikim mukama i iskušenjima.

Naravno da je to priča o sazrevanju, putu koji svako dete mora da prođe dok ne postane čovek. Jedino što Tom Sojer, Haklberi Fin, Ben Harper i Tomova velika ljubav Beki Tačer idu težim putem. Za njih ne postoje prečice i nema mnogo vremena. Hrabrost, svest i odgovornost kao najsjajnija odlikovanja u ovoj priči na svojim grudima nose DECA, a ne njihovi roditelji, i ostali odrasli članovi društva jednog malog grada na obali Misisipija gde je najlepše dane svog detinjstva proveo i sam Mark Tven, pisac po čijem čuvenom romanu "Doživljaji Toma Sojera" je i nastala ova predstava.
Bez brige, kraj je srećan, dok njihova avantura slavi drugarstvo, iskrenost i ljubav!

Uloge u predstavi Jovana Grujića tumače Dušan Matejić, Aleksandra Simić, Nemanja Stamatović, Aleksandar Milković, Boba Latinović, Iva Stefanović, Branislav Platiša, Miloš Vlalukin, Dejan Lutkić i drugi.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE