• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naš "Seks i grad" (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Trideseto izvođenje predstave "Balkanski seks i grad - Čipka i čokolada" 30. maja u 20:30 u prostoru Dečijeg kulturnog centra (DKC), Takovska broj 8.

Premijera ove predstave održana je u UK ''Vuk Karadžić'' u Beogradu 20.02.2016.godine. Predstava je odmah osvojila srca gledalaca, a do sada je odigrana 29 puta (svaki put pred prepunim salama) kako u Beogradu tako i u gradovima širom bivše Jugoslavije.

Predstava je osmišljena kao jedna komična priča u kojoj jedna plavuša po imenu Čupka i jedna crnka po imenu Čarna kao dve najbolje drugarice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvek aktuelni muško-ženski problemi prikazani su na komičan način u ovom scensko-muzičkom performansu. Radnja predstave je smeštena u TV šou pod nazivom ''Opušteno'', a sama ideja je izazvala odličnu interakciju sa publikom.

Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije,Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje ''nerešive'' probleme, dok Mikan Kozomara igra zgodnog zavodnika. Čarna, koju igra Milena Matić-Lasić je još uvek slobodna i traži čoveka svoga života a Čupka, koju igra Ana Sakić je srećno udata, majka troje dece. Njih dve vode potpuno drugačije živote, a ipak se savršeno razumeju i imaju slične probleme.

U predstavi glume: Ana Sakić - Čupka, Milena Lasić - Čarna, voditelj je Mikan Kozomara a specijalni gost je Frano Lasić. U muzičkom delu predstave učestvuje operska pevačica Gabrijela Ubović, a svaka predstava ima i gosta iznenađenja.

Predstava ''Čipka i čokolada'' je nastala po istoimenom romanu koji su napisali Danijela Božičković Radulović, Antileta Ana Živković i Stanko Holcer koji je ujedno i producent predstave. Režija je poverena Stanku Holceru uz stručnog konsultanta Franu Lasića.

predstava
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Malo je glupo

Da se predstava sa takvim nazivom odigrava u DKC-u. Dajte neku decju predstavu!

SERIJE