• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osvojite karte za predstavu!

Izvor mondo.rs

MONDO nagrađuje dva najbrža čitaoca ulaznicama za predstavu "Zvezdarski vitez" 21. maja u UK "Vuk Stefanović Karadžić" u 12 časova.

Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Zvezdarski vitez" na [email protected]. Najbrži će odmah biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrada.

U dečjoj predstavi o princezi koja živi na obodu Zvezdarske šume, a kako puni 18 godina, njen otac želi da je uda kako bi proširio svoje kraljestvo. To je protiv volje princeze Nere, hrabre i odlučne devojke koja veruje u ljubav. U tom nezgodnom času, u Zvezdarskoj šumi pojaviće se urezan znak: slovo "Z" ćirilicom.

Povedite dečicu da upoznaju Neru i Zvezdana, glavne junake ove priče. Glumci koje ćete videti u ovoj predstavi su Aleksandar Radojičić, Jelena Trkulja, Stefan Bundalo, Viktor Savić, Đorđe Stojković...

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE