mondo.rs

Žurka na Marakani: 40 hiljada slavilo titulu!

Autor:

Fudbaleri Crvene zvezde početkom maja su i matematički osvojili titulu, a 21. maja protiv Radničkog iz Niša su pred svojim navijačima i zvanično promovisani u šampiona. Kapiten Luković je podigao trofej!

Žurka na Marakani: 40 hiljada slavilo titulu! Foto: MN Press

Pobeda Vojvodine nad Čukaričkim, početkom maja, i matematički je značila da je Crvena zvezda novi šampion Srbije, ali su šampionski pehar podigl teki uoči početka poslednje utakmice u sezoni protiv Radničkog iz Niša.

Navijači su došli na stadion "Rajko Mitić" da proslave 27. titulu u istoriji, aplauzima ispratili igrače koji su na crvenom tepihu dolazili do sredine terena gde je bilo spremno postolje, a najveći aplauz dobio je Miodrag "Grof" Božović.

Kapiten Aleksandar Luković je podigao trofej koji je namenjen prvaku, a prelazni trofej mu je preneo Goran Bunjevčević, dok je onaj koji ostaje u trajnom vlasništvu Crvene zvezde predao direktor Superlige Vladimir Bulatović.

"Osećaj je prelep. najlepši trenutak u karijeri, zahvalio bi se svim ljudima koji su došli i uveličali ovo slavlje", kazao je kratko Luković nakon podizanja pehara, a njegov saigrač u srcu odbrane Zoran Renduli je dodao: "Naježio sam se deset puta!".

Pogledajte kako je izgledala dodela pehara...

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti