Neeeeeee! Samo ne njega!!! (FOTO)

Autor:

Fanovi "Igre prestola", udaljite se od ovog teksta ako vam je serija mila ...

16
A- A A+

Ukoliko niste gledali petu epizodu šeste sezone "Igra prestola", znajte da tekst sadrži spojlere.

U petoj epizodi hit serije zavirili smo u Arjinu budućnost, prošlost Vesterosa kroz oči Brena Starka ... Vi koji ste gledali znate, pa da ne dužimo - videli smo i kako dugogodišnji prijatelj i zaštitnik Bena Starka, spasava je Brena i Miru i izgovara "Hodor" poslednji put!

Pročitajte sve o Hodoru ovde!

Pre nego što je izgovorio "Hodor" poslednji put, fanovi serije su saznali i kako je postao Hodor. Prema najprihvaćenijoj teoriji na Internetu, imao je sposobnost koju ima i Bren Stark, da bude "zverobraz" i ulazi u tela životinja. Bren je na kraju četvrte sezone uspeo da "uđe" u Hodora, ali je moguće da je Hodor bio pogodan za to zato što je i sam to ranije mogao.

U poslednjoj epizodi, saznali smo da je njegovo stanje izazvao Bren koji se vratio u prošlost i naredio Hodoru da "drži vrata" (hold the door) zbog čega je dobio napad koji je izazvao oštećenja mozga. Zbog toga je bio u stanju da izgovori samo jednu reč. Fanovi "Igre prestola" su u poslednjoj epizodi saznali ovaj važan deo Hodorove priče, da bi ga samo par trenutaka kasnije izgubili.

Irski glumac Kristijan Nairn, koji je igrao Hodora, otkriva kako se osećao kada je saznao da će Horod umreti.

"Dobio sam POZIV. Dejvid Beniof i Den Vajs su me pozvali, a znaš šta će ti se dogoditi ako te oni pozovu ... Neki moji prijatelji su dobili scenario pre mene, tako da su mi nagovestili šta će se dogoditi. S 'Igrom prestola' nikad nisi na sigurnom. Dobro je što sam i dovde dogurao, Ned Stark je preživeo samo do devete epizode!

Kristijan se ponosi i činjenicom da je uspešno igrao u pet sezona serije, a da nikada nije izgovorio ništa više od "svog imena".

"Mislim da je to nekakav rekord! Ne mogu da se setim nijednog glumca koji je to uradio. Pitam se da li je neko izbrojao koliko puta sam izgovorio 'Hodor' u ovih pet sezona".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti