• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodimo vas na Tolkindan!

Izvor mondo.rs

MONDO nagrađuje dva najbrža čitaoca ulaznicama za „Tolkindan - Srednja zemlja u susret Azerotu“ 10. juna u Kulturnom centru Rex.

Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Tolkindan" na [email protected]. Najbrži će odmah biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrada.

U petak 10. juna u Kulturnom centru Rex, Jevrejska 16 u Beogradu, Udruženje „Valinor“ organizuje „Tolkindan - Srednja zemlja u susret Azerotu“, događaj koji predstavlja kraću verziju već tradicionalnog Tolkinfesta. Događaji su zamišljeni kao književno-filmske i naučno-fantastične konvencije, a od ove godine organizuje se i jednodnevni događaj koji je posvećen radu velikog književnika Dž. R.R. Tolkina, kao i izlasku filma „Vorkraft“ (Warcraft), ali i sličnostima i razlikama između sveta Azerota i sveta Srednje zemlje.

Uz odgovarajuće tribine, izložbe, plesni i muzički program, kvizove, društvene igre, likovne konkurse, kao i Kosplej, Udruženje „Valinor“ , pokušaće da, sa svojim specijalnim gostima, ostvari sinergiju ove dve epske tematike i na taj način oživi i objedini gejmersku scenu i filmofile u Srbiji, koji već 10 godina željno iščekuju ekranizaciju baziranu na serijalu Blizardove igre „Warcraft“ i novelama smeštenih u fantazijski svet Azerota.

Program je jedinstven, namenjen svim uzrastima, deci i odraslima, u trajanju od 15h do 21h. Ulaz je slobodan za decu do 7 godina, a cena ulaznica je 200 dinara i mogu se nabaviti na dan dešavanja.

Više o događaju možete pratiti na zvaničnoj Facebook stranici.

Tolkindan
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Car Dusan

Svaka cast!

SERIJE