mondo.rs

Ališa Kiz pokrenula "revoluciju"

Autor:

Pevačica Ališa Kiz privukla je pažnju svojim nastupom u finalu Lige šampiona, ali i svojim novim spotom za pesmu "In Common". Da li ste primetili kako se pojavila?

5
A- A A+

  Finale Lige šampiona gledalo je oko 380 miliona ljudi, a Ališa Kiz se pojavila - bez trunke šminke!

Možda se o tome ne bi toliko govorilo, da Ališa nije napisala i blog na sajtu LennyLetter.com, gde je objasnilo zašto je odlučila da prestane da se šminka.

"Svi dođemo u period u životu (naročito devojčice) kada želimo da budemo savršeni", napisala je pevačica, govoreći o pritisku koji devojčice od najranijeg uzrasta tera da se uklapaju u standarde lepote.

"Šta kažete na srednju školu, gde sve 'lepe' devojčice nose sjaj za usne, ajlajner i maskaru? To je još jedan trenutak kada deo tebe shvati da, ako želiš da se uklopiš i budeš lepa, moraš da se 'pokriješ' kako bi se malo približila savršenstvu".

Međutim, sada je Ališa odlučila da prestane da svima udovoljava.

"Ne želim više da se sakrivam. Ne želim da sakrivam svoje lice, svoje misli, dušu, snove, borbe, svoj emocionalni rast. Ništa".

Upravo iz toga razloga je Ališa pozirala Paoli Kudacki za promotivne fotke novog albuma - bez šminke.

"Kunem se, to je najjači, najmoćniji, najlepši osećaj koji sam ikada imala", kaže pevačica.

Ona se u međuvremenu fotografisala za "Veniti fer" i "Folt" magazin, takođe bez šminke.

U eri fotošopa, šminke koja se "nanosi lopatom", složićete se da je za ovakav potez trebalo hrabrosti. Ališa, svaka čast!

Pogledajte i spot za pesmu "In Common", gde se Ališa takođe pojavljuje bez šminke.

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti