Beta

Cipele i farmerke zbunjuju Mirosavljevića

Autor:

"Čak sam se 21 godinu profesionalno bavio fudbalom i jednostavno ostalo je u krvi da se pojavljujem na pripremama u kopačkama, a ne kao sada u cipelama i farmerkama", kazao je potpredsednik Čukaričkog Nenad Mirosavljević.

1
A- A A+
nenad mirosavljevic cukaricki Foto: MN Press

Doskorašnji fudbaler, potpredsednik Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je da je neobičan osećaj pojaviti se na početku priprema za novu sezonu u cipelama, a ne u kopačkama posle 21 godine profesionalne fudbalske karijere.

"Čudan je i neobičan osećaj da početak priprema dočekam u farmerkama. Čak sam se 21 godinu profesionalno bavio fudbalom i jednostavno ostalo je u krvi da se pojavljujem na pripremama u kopačkama, a ne kao sada u cipelama i farmerkama", rekao je Mirosavljević novinarima na početku priprema Čukaričkog za novu sezonu.


Mirosavljević je na kraju prošle sezone u dresu Čukaričkog okončao fudbalsku karijeru. On je rekao da je bio svestan da će se igračka karijera jednog dana završiti.

"Imao sam sreću da sam u jednom veoma dobrom klubu, organizovanom, pa sada posle igračke karijere mogu da ostanem u fudbalu, te s uspehom kluba mogu da pokušam da izgradim i sebe profesionalno", rekao je on.

Mirosavljević je naveo da će "faktički" biti pomoćnik sportskom direktoru Vladimiru Matijaševiću.

"On i ja se znamo jako dugo, uvek smo dobro sarađivali, a verujem da ćemo i sada jako dobro da sarađujemo", rekao je potpredsednik Čukaričkog.

On je ocenio da će Čukaričkom za predstojeću sezonu biti potrebna dva pojačanja u napadu, s obzirom na to da će, prema njegovim rečima, reprezentativni špic Andrija Pavlović u narednim danima verovatno napustiti klub.

"Ja sam završio karijeru, a Andrija je prethodne sezone 'eksplodirao'. Zaslužio je da nastavi karijeru u mnogo boljoj ligi, mnogo boljem klubu. Iskreno se nadam da će se to dogoditi u narednim danima. Zbog svega toga su nam neophodna dva napadača za narednu sezonu i pohode u domaćim, a nadam se i evropskom takmičenju", rekao je Mirosavljević.

Mirosavljević je tokom fudbalske karijere u dresu Čukaričkog odigrao 74 utakmice i postigao 16 golova.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.