Koliko košta brčkanje u Jagodini

Autor:

Prvih dana, kada počne sezona kupanja u akva parku u Jagodini, ulaz će biti besplatan.

2
A- A A+

  Sezona kupanja u akva parku u Jagodini počeće 11. juna, a tog i narednog dana za posetioce biće besplatan ulaza za kupanje i sve prateće sadržaje. Nakon toga ulaznica za odrasle će koštati 500 dinara, za decu do 12 godina 300, dok će mesečna karta za odrasle biti 2.000, za decu 1.000 dinara.

"Cene ulaznica, pića i hrane su na nivou prošle godine, a parking sa 1.000 mesta je besplatan", rekao je Tanjugu direktor Sportskog saveza Jagodine u čijem je sastavu akva park, Zoran Gligorijević.

Kupače čeka sedam bazena, jedan je olimpijskih razmera. Sistem tobogana od 600 metara, pet restorana koji imaju ukupno 1.200 stolica, restoran brze hrane, kafe, poslastičarnica, 1.000 ležaljki i sunocobrana.
Tereni za košarku, odbojku, šah, tenis...

Obična kafa je 60 dinara, esprešo 100, pivo 100 dinara...

"Tokom celog dana na bazenima planirali smo razne priredbe, animacije za posetioce, muziku u živo, priredbe sa klovnovima za decu, promocije raznih proizvoda, a u večernjim časovima na platou restorana akva parka, svaku veče muzički program", kaže Gligorijević.

Takođe, na platou ispred olimpijskog bazena prikazivaće se filmovi dva puta nedeljno.

Akva prak u Jagodin je površine šest hektara, a za devet godine od kako je izgrađen posetilo ga je blizu 4.000.000 ljudi.

"Bilo je dana, u julu i avgustu, kada je bilo i preko 10.000 posetilaca, a za Dan otvorenih vrata, koji se tradicionalno odžava krajem avgusta, bude i 25.000 gostiju", kaže Gligorijević.

U okviru turističkog komplaksa je Izletište "Potok" sa veštačkim vodopadom i sistemom fontana, letnjom pozornicom sa 1.500 mesta na kojoj se svakog vikenda održavaju razne priredbe, gostuju kulturno-umetnička društva, zvezde estrade, opere, pozorišta... a ulaz je besplatan. Takođe, tu je i "Vivo" šoping park.

Posetioce Jagodine očekuje i Muzej voštanih figura, zoološki vrt i još mnogo drugih zanimljivih mesta koje treba posetiti: Muzej naivne i marginalne umetnosti, Zavičajni muzej, crkva posvećana Svetoj Petki, karting...


Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti