mondo.rs

Čuka predstavila novajlije: Nisu došli "na reč"!

Autor:

"Hitno nam je potreban napadač, možda čak i dvojica", kaže potpredsednik Nenad Mirosavljević.

3
A- A A+

U istom danu kada je ozvaničen odlazak Andrije Pavlovića u Kopenhagen, Čukarički je predstavio trojiu novih fudbalera.

U klub sa Banovog brda došla su trojica igrača sredine terena: Alen Mašović (1994. godište) iz Voždovca, Marko Docić (1993) iz Javora i Asmir Kajević (1990) iz Rijeke. Prva dvojica potpisali su ugovore na četiri godine, a treći na dve.

"Poželeo bih im sve najbolje u klubu. Upoznati su sa ambicijama Čukaričkog i nadam se da će svojim znanjem i umećem pomoći da se naši ciljevi ostvare. Kvalitetom i igrama u prethodnim klubovima su zaslužili da dođu ovde. Nisu dovedeni na "reč", već su duže vreme bili na našem skeneru. Nadam se da će opravdati očekivanja", istakao je potpredsednik Čukaričkog, Nenad Mirosavljević, koji je po završetku prošle sezone okončao igračku karijeru i sa terena prešao u kancelariju.

Bivši napadač je dodao da je klubu hitno potreban centrafor, posebno zbog odlaska Pavlovića u Dansku.

"Tražimo napadača, potreban nam je špic, možda čak i dvojica, naročito posle
odlaska Andrije Pavlovića. Ono što je definitivno, hitno nam je potreban napadač, jer prvu utakmicu u Evropi igramo za nešto više od dvadesetak dana. Gledamo ponude, izabraćemo najbolje rešenje, nije važno da li je to stranac ili domaći igrač. Za sada smo uradili dosta dobrih stvari u prelaznom roku. Ostali dolasci će direktno zavisiti od odlazaka", otkrio je Mirosavljević.

Prvotimci Čukaričkog već nekoliko dana treniraju u Beogradu, a u petak se sele u Austriju na dvonedeljne pripreme. Ime rivala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope saznaće 20. juna.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.