FOTO: Ko ide iz Zvezde, a ko će da razgovara!

Autor:

Novinarima je uoči početka priprema Fudbalskog kluba Crvena zvezda dostavljen mejl u kom se može naslutiti ko će zauzeti mesto u prvom timu i raditi sa Miodragom Božovićem, a ko ne.

20
A- A A+
Foto: MONDO

Marko Grujić i Saša Stojanović su otišli.

Ostali? Videćemo...

Novinarima je uoči početka priprema za sezonu 2016/17 dostavljen kratak spisak igrača, i planova, iz kojeg se može naslutiti ko će raditi sa Miodragom Božovićem, a ko bi mogao da napusti klub – bilo za stalno, bilo na pozajmicu.

Među one, kojima je dat nešto duži odmor, trebalo bi uvrstiti i prvog golmana, Damira Kahrimana, koji će se sa Manojlovićem, Ristićem, Plavšićem i Avramovskim priključtii ekipi 20. juna.

Kada su omladinci u pitanju, s njima će biti obavljeni razgovori, a neko iz kruga: Stanković, Joveljić, Ilić, Račić i Jovanović mogao bi da se priključi prvotimcima, dok je unapred odlučeno da Stojanović, Mijailović i Tufegdžić odu u Bežaniju na pozajmicu.

Sportski direktor Blažo Raosavljević preuzeo je na sebe da razgovara sa Ahčinom, Trkuljom, Iličićem, Marinkovićem, Živkovićem i Parkerom oko njihove budućnosti u klubu, a izvesno je da neće svi ostati.

Drugim rečima, za ovu grupu igrača može se reći - sa njima se ne računa!

Ostale fudbalere ste verovatno "naučili napamet" posle maratonske sezone 2016/17. Svi oni su se odazvali prozivci trenera Božovića.

Foto: MONDOPovezano

Sve vesti