• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatni koncert povodom Dana muzike

Izvor mondo.rs

Dečja filharmonija svira filmsku i televizijsku muziku!

Povodom 21. juna, Dana muzike, Dečja filharmonija održaće koncert u Tašmajdanskom parku, kod fontane, sa početkom u 18 časova. Kao solista orkestra nastupiće violinistkinja Katarina Mrvić - višestruki laureat Republičkog takmičenja u violini i violi, pobednica Festivala muzičkih škola Srbije i Smotre talenata u Sremskim Karlovcima. Dirigent je Vera Ilić.

Na repertoaru će se naći prepoznatljiva muzika velikih filmskih hitova: "Lovac na jelene", "Ratovi zvezda", "Roki", "Pirati sa Kariba", "Igra prestola" i druge čuvene kompozicije u aranžmanu Igora Ivića.

Kao deo projekta fondacije „Deca deci" članovi Dečje filharmonije tokom juna meseca nastupaju na trgovima sa svojim vršnjacima iz gradova-domaćina, kao ekološka koncertna dvorana ("Pop Up Eco Concert Hall"). Svi koncerti su besplatni a umesto ulaznice biće dovoljno poneti pet ambalažu. Turneja se realizuje uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država, u saradnji sa muzičkim školama iz sedam gradova Srbije i uključiće muziciranje i povezivanje dece uz zajedničke nastupe i nastupe solista.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE