• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samo jako!

Ovi momci i devojke vole bol! Bilo da je napolju 40 stepeni Celzijusa ili minus 20, oni ne znaju za granice kada je trening u pitanju. Čak i ako pomislite da ne mogu više, oni hoće još! Mi smo se preznojili gledajući ih kako treniraju!

SVE GALERIJE

Komentari 29

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Никола

Мараја најјача си ;)))

Ko To Kaze!

Ovo vezbanje, teretane, ishrane itd. je sve vise uzelo maha i ljudi ce videti velike posledice za nekoliko godina. U sustini ovo su sve neradnici koji nemaju nista pametnije u zivotu da rade pa stvorili sebi komplekse gledajuci slike na fb i raznim "drustvenim mrezama" pa se izrabljuji. Vi ste robovi obicni i nista drugo. Trcite tri puta sedmicno, jedite umereno i bicete zdravi i srecni. Kakve su ovo gluposti....

Chuck

Cisto da upozorim ljude koji mozda vide ovo ili na youtube-u gledaju nesto slicno, crossfit je katastrofalan za zglobove i ligamente. Klasicno lozenje za uzimanje kinte na zapadu, gde se svakih par godina pojavljuje nesto novo i "revolucionarno". 3-4 puta nedeljno, umerena fizicka aktivnost u kojoj uzivate, po mogucstvu na otvorenom, sa detetom ili voljenom osobom i bude stvarno "u zdravom telu-zdrav duh".