• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić u Torinu: Fijat potvrdio - ostaje u Srbiji

Izvor MONDO/Agencije

Premijer u tehničkoj vladi Aleksandar Vučić sastao se danas, u sedištu Fijata u Torinu, sa izvršnim direktorom Fijat grupacije Alfredom Altavilom, sa kojim je razgovarao o planovima za fabriku u Kragujevcu.

Izvršni direktor Fijat Grupacije, Alfred Altavila, izjavio je danas da je fabrika u Kragujevcu veoma važna za industrijsko poslovanje Fijata i da Fijat grupacija potvrđuje svoju posvećenost Srbiji.

Ništa o novom modelu

Tokom razgovora je rečeno da će izgledi industrije u narednim godinama i konkurentnost modela "fijat 500L" u svom segmentu tokom "životnog ciklusa automobila" omogućiti kompaniji Fijat Srbija da planira kontinuitet u poslovanju fabrike i da održi svoj doprinos jačanju srpske privrede.

"FCA Srbija i naša fabrika u Kragujevcu su veoma važni za naše industrijsko poslovanje. FCA Grupacija potvrđuje svoju posvećenost zemlji", rekao je Altavilla na sastanku sa predsednikom tehničke vlade Aleksandrom Vučićem u Torinu.

Kako prenosi Fijat Krajsler automobili (FCA) Srbija u saopštenju, Altavilla i Vučić su imali veoma uspešan sastanak tokom kojeg su obojica istakli značaj zajedničke kompanije u Srbiji i fabrike Fijat u Kragujevcu, kao i svoju posvećenost daljem kontinuiranom prisustvu Fijat Grupacije u Srbiji.

Altavila je istakao kontinuiranu podršku i doprinos koji su Srbija i premijer Vučić uvek pružali FCA Grupaciji u Srbiji.

Vučić je rekao da će Vlada Srbije će dati svoju punu podršku poslovanju FCA Grupacije u Srbiji da bi joj obezbedila sigurnu budućnost za dalje poslovanje i dugoročno strateško partnerstvo između Republike Srbije i FCA Grupacije.

"Nastavićemo da vodimo otvoren dijalog sa našim partnerom o budućem razvoju FCA fabrike u Kragujevcu", rekao je Vučić i dodao da je to u najboljem interesu svih zaposlenih, lokalne zajednice i celokupne srpske ekonomije.

Vučić je ranije poručio da je budućnost Fijata u Srbiji zagarantovana i da će iz Torina doneti radnicima vest o sigurnoj budućnosti "Fijata" u Srbiji.

Predsednik vlade će se danas u 16 sati, po povratku iz Italije, obratiti javnosti na konferenciji za medije.

Komentari 168

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Slavkoni

Pre ce da izbije treci svetski rat nego sto ce fijat da ubaci novi model ...........

Rale

Nadam se uspesnom sastanku i nastavku saradnje u buducnosti!

62

za koliko para poreskih obveznika

special image