• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na romingu ćemo još malo uštedeti

Izvor Tanjug

Cene usluga rominga za građane Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije od danas su dodatno snižene, izjavio je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Niže cene rominga u četiri zemlje regiona rezultat su primene druge faze sporazuma koji je Ljajić sa resornim ministrima Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije potpisao u septembru 2014. godine.

Ljajić je u izjavi Tanjugu precizirao da, u skladu sa potpisanim sporazumom, od danas odlazni pozivi u romingu za pomenute četiri zemlje koštaju 0,24 evra po minutu, umesto dosadašnjih 0,29 evra, dok minut dolaznog poziva košta 0,07 evra umesto dosadašnjih 0,08 evra.

Cena pojedinačne SMS poruke je 0,08 evra umesto dosadašnjih 0,09 evra, rekao je Ljajić, dok je, kako je dodao, najviše pojeftinilo korišćenje interneta, jer jedan megabajt sada košta 0,45 evra umesto dojučerašnjih 0,70 evra.

"Cene korišćenja rominga u četiri zemlje regiona od danas su u proseku niže za oko 20 posto. I to nije kraj snižavanju, pošto nas od 1. jula naredne godine čekaju još niže cene rominga u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji", zaključio je Ljajić.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image