• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Azeri se pokazali,treba im naći još posla u Srbiji

Izvor Tanjug

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas je u razgovoru sa vlasnikom azerbejdžanske putarske kompanije Azvirt, Ćamilom Alijevim, izrazio zadovoljstvo realizacijom radova na delu Koridora 11.

U razgovoru je Vučić predložio da se razmotri mogućnost za dalju saradnju sa tom kompanijom na infrastrukturnim projektima u Srbiji.

Vučić je na sastanku, kome je prisustvovao i ambasador Azerbejadžana Eldar Hasanov, rekao da je zadovoljan radovima na delu Koridora 11 na deonici Ljig - Preljina, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Vučić je predložio i formiranje stručnih radnih timova koji će analizirati mogućnosti dalje saradnje na infrastrukturnim projektima, kao što su obilaznica oko Beograda, završetak Koridora 11, deonica Preljina - Požega i Moravski koridor, odnosno Pojate - Preljina.

Rado bi i na obilaznicu oko Beograda

Azvirt je zainteresovan je da se uključi i u završetak izgradnje obilaznice oko Beograda, saopštilo je danas Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. To je rečeno na sastanku ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović sa Ćamilom Alijevim i ambasadorom Azerbejdžana u Srbiji Eldarom Hasanovim.

Vlasnik kompanije Azvirt i ambasador Hasanov istakli su da je ambijent za poslovanje u Republici Srbiji izuzetno povoljan, bez birokratskih prepreka, i da se iz tog razloga kompanija Azvirt odlučila za strateško prisustvo na teritoriji Srbije, odakle planiraju pokrivanje celog regiona Zapadnog Balkana. 

Kompanija Azvirt izrazila zainteresovanost i za učešće u procesu privatizacije u Srbiji.
Ambasador Alijev posebno je pozdravio posvećenost dve zemlje za unapređenje prijateljskih i ekonomskih veza, navodi se u saopštenju.

Komentari 90

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dragisa

Kako nas je svake godine po 30.000 ljudi manje trebaju nam stranci da rade.

Dragisa

@Dragisa A sto toliko minusa?

maja

Obavezno im naci jos posla, pogotovo u infrastrukturi!

special image