mondo.rs

Meštani hteli da linčuju monstruma!

Autor:

Devojčica A. S. (3) iz zaječarskog sela Vratarnica sinoć je silovana, pa ubijena pesnicama i kamenjem. Uhapšen je osumnjičeni za taj zločin koji je devojčicu odveo sa rođendana...

110
A- A A+

policija, kola, patrola, rotacija, znak, policijska Foto: Mondo/ Stefan StojanovićOvaj monstruozni zločin počinio je V. R. (28), koji je u policiji priznao delo. Beživotno telo devojčice pronađeno je unakaženo.

RTS javlja da je u selu Vratarnica bila proslava rođendana jednog deteta, a muškarac V. R. je odveo sa rođendana devojčicu A. S. oko 21.00.

Kada je primećeno da devojčice nema roditelji su počeli da je traže.Muškarac je posle toga uhapšen.

V.R je navodno od ranije bio problematičan, a gosti su primetili da je i on nestao sa proslave.

Mediji otkrivaju identitet osumnjičenog -  u pitanju je Vladica Rajković, koji ranije nije osuđivan zbog pedofilije.

Kako su za "Kurir" rekli meštani sela Vratarnica, devojčica je bila na proslavi krštenja bratanca Vladice Rajkovića. odakle ju je on i odvukao i ubio. On je, navodno, posle toga oprao krvavu odeću u reci Timok i krenuo nazad na proslavu rođendana.

U povratku, nezvanično saznaje "Alo", ujak devojčice sreo je Vladicu i upitao ga gde mu je sestričina, na šta mu je osumnjičeni odgovorio "Ne znam, ostavio sam je na autobuskoj stanici“.

Okupljeni meštani umalo su linčovali osumnjičenog, koga je policija izvukla i sklonila od razjarene mase.

Meštani Vratarnice su šokirani i tvrde da su verovali da je mladić zdrav i normalan, a od njega ispade monstrum.

Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić održao je zbog ovog zločina hitnu konferenciju za novinare. Evo šta je rekao.

Povezano

Sve vesti