Ronaldo pred kamerama: Kakva mi je kosa?

Autor:

"Svetlucava", rekao mu je kamerman, posle čega je intervju nastavljen.

Godine 2004, kao tek punoletni tinejdžer, u suzama je napustio stadion pred svojim navijačima.

Grci su mu uzeli titulu prvaka Evrope u sred Lisabona.

Punih 12 godina kasnije, kada je već osvojio sve što se može osvojiti na klupskom nivou, dobio je ono što je tražio.

Još jednu šansu.


"Presrećan sam", rekao je nasmejani Ronaldo, koji se šepajući zbog povrede kolena pojavio pred reporterima u miks zoni i pitao kamermana:

"Kakva mi je kosa?", namigujući pritom, jer mu je verovatno prošlo kroz glavu da je u jednom trenutku tokom proslave na terenu stavio pehar namenjen prvaku Evrope na teme i tako šetao stadionom.


Nakon što je dobio odgovor da je "svetlucava", nastavio je...

"Čekao sam dugo na ovo, od 2004. Molio sam Boga za još jednu šansu, jer mislim da smo je zaslužili. Danas nisam imao sreće, dožive osam povredu na početku, ali nijednog trenutka nisam posumnjao u saigrače, u strategiju koju smo imali, verovao sam da smo dovoljno jaki da pobedimo Francusku", rekao je glavni kandidat za FIFA "Zlatnu loptu" naredne zime, što je priznao i sam Antoan Grizman."Priča oko 'Zlatne lopte' je gotova. Ronaldo je osvojio dva najvažnija takmičenja ove sezone", rekao je Grizman, jedan od mogućih kanidata, posle sjajne sezone u Atletiku i Francuskoj, ali i dva poraza u finalima i to posle produžetaka.

No, vratimo se Ronaldu...

"Ovo je jedan od najsrećnijih dana u mom životu, uvek sam govorio da bih mnogo voleo da nešto osvojim sa Portugalom i sada se to dogodilo. Ovo je jedinstven trenutak i za mene i za sve Portugalce", izjavio je fudbaler, koji je dao četiri gola na turniru, ali koji nije mogao da ostane duže na terenu od 25 minuta.Ispostavilo se da nije bilo ni potrebno.

Povezano

Sve vesti